زبان هندی دارای چه ریشه ای است؟ این زبان دارای چه تاریخچه ای می باشد؟ مزایای یادگیری زبان هندی چیست و چه ویژگی هایی دارد؟ هزینه تدریس خصوصی زبان هندی به چه شکلی می باشد؟
زبان هندی یکی از زبان هایی است که ریشه آن از زبان های هندواروپایی می باشد و بیشتر در قسمت های شمالی و مرکزی هندوستان مورد استفاده قرار می گیرد. با وجود آنکه زبان هندی زبان رسمی کشور هند می باشد اما زبان های زیادی در این کشور مورد استفاده قرار می گیرد و این زبان یکی از ۲۲ زبان پیش بینی شده در قانون اساسی به شمار می رود. زبان هندی رسمی که به صورت مدرن می باشد در کنار زبان انگلیسی برای اداره حکومت مرکزی هند استفاده می شود. زبان هندی استاندارد در اصل از گویشی با نام کهری بولی گرفته شده است که به صورت سانسکریت نگاشته می شود. در حدود ۴۰ درصد از جمعیت هندوستان ( در حدود ۳۵۰ میلیون نفر) از گویش های هندی برای برقراری ارتباط استفاده می کنند که رقم کمی در مقایسه با جمعیت بالای کشور هند است.
تاریخچه زبان هندی
تا به امروز حدود ۲۰ خانواده زبانی توسط زبانشناسان تعریف شده اند که البته این رقم باز هم به تعریف افراد مختلف از خانواده زبانی بستگی دارد. بزرگترین خانواده زبان ها در دنیا را می توان خانواده زبان های هند و اروپایی دانست که بیشتر از ۵۰۰ زبان کوچک و بزرگ زیر مجموعه آن می باشند. زبان هندی یکی از بزرگترین زبان های این خانواده می باشد که در کنار زبان های فارسی، آلمانی، ایتالیایی، یونانی، روسی و ارمنی قرار می گیرد. البته زبان هندی در خانواده دیگری از زبان ها با نام زبان های هند و ایرانی نیز تقسیم بندی می شود که در کنار زبان های اردو، فارسی، بنگالی، کوردی و پشتو قرار می گیرد. باز هم براساس نظریات تعدادی از زبان شناسان خانواده هند و ایرانی خود به دو زیر گروه هندی و ایرانی تقسیم می شوند که هر کدام اعضای خاص خودشان را دارند.
پیوند زبان هندی با زبان فارسی
این دو زبان از دیرباز تداخلات زیادی باهم داشته اند و برای اولین بار در سده سوم هجری فرصتی پیش آمد که هندیان با فارسی زبانان آشنایی پیدا کنند، زمانی که مردمان ملتان و منصوره با زبان عربی و سندی و مردم مکران با زبان فارسی سخن می گفتند. قبل از آنکه کشور هندوستان به مستعمره انگلیس تبدیل شود دومین زبان رسمی خود را فارسی اعلام کرده بود که در دوره گورکانیان بود. زبان فارسی در اصل در دوره غزنویان به هندوستان ورود کرد و حتی در دوره حکومت مغول ها به زبان رسمی کشور تبدیل شده بود.
در کشور هندوستان شاعران فارسی زبان بسیاری همچون بیدل دهلوی، امیر خسرو دهلوی ظهور کردند که سبک هندی را ابداع کردند. همچنین اقبال لاهوری دیگر شاعر فارسی زبان هندی می باشد. تاریخ نویسان اعتقاد دارند که پیوند دو زبان هندی و فارسی حدود ۱۱۰۰ تا ۱۵۰۰ سال قبل از میلاد مسیح رخ داده است. زبان فارسی در حدود ۷ قرن بر روابط سیاسی، اقتصاد، فرهنگ، اندیشه و فرهنگ مردم هندوستان حاکمیت داشت به گونه ای که مهم ترین آثار آن دوران به زبان فارسی نگارش شده است.
ویژگی های زبان هندی
• زبان هندی ارتباط بسیار نزدیکی با زبان اردو دارد و تقریبا دستور زبان مشابهی دارند و واژه های مشترک بسیار زیادی دارند. البته اکثر واژه های زبان هندی برگرفته از زبان سانسکریت و واژه های اردو از زبان عربی و فارسی گرفته شده اند
• الفبای زبان هندی دارای ۴۹ حرف و یک تشدید می باشد و جزء زبان هایی است که تعداد حروف الفبای زیادی دارد
• در هنگام استفاده از زبان هندی گاهی اوقات دستور زبان به صورت کامل رعایت نمی شود و جملات به گونه ای ادا می شوند که فقط مفهوم و منظور به شنونده برسد
• برقراری ارتباط با هندی ها برای فارسی زبانان بسیار راحت می باشد و تقریبا می تواند بدون هیچ پیش زمینه ای تا ۴۰ درصد منظور و مفهوم خودشان را به ۀنان برسانند
• واژه های هندی به سبک دیوانگاری نوشته می شوند
• این زبان در کشورهایی مانند گویان، موریس، سورینام و ترینیداد و توباگو هم استفاده می شود
مزایای یادگیری زبان هندی
یادگیری هر زبانی غیر از زبان مادری می تواند مزایای بسیار زیادی داشته باشد و در دنیا پیشرفته امروز که ارتباط با کشورهای خارجه بسیار راحت تر از قبل شده است آشنایی با تعداد زبان های بیشتر می تواند در موفقیت و پیشرفت افراد موثر باشد به همین دلیل نیز یادگیری حداقل یک زبان خارجه به یک دغدغه برای افراد تبدیل شده است. یادگیری زبان هندی می تواند مزایایی مانند موارد زیر داشته باشد:
تاثیر یادگیری زبان هندی در آشنایی با فرهنگ و تاریخ هند
زمانی که یک کشور در حدود ۱.۵ میلیارد نفر جمعیت را به خود می بیند نشان می دهد که دارای فرهنگ و تاریخ بسیار غنی و کهنی می باشد. کشور هندوستان یکی از قدیمی ترین کشورهای دنیا می باشد و همواره مقصد محبوبی برای جامعه شناسان، تاریخ نویسان و گردشگران بوده است هرچند که دانستن زبان انگلیسی می تواند در کشور هند ارتباط را برای افراد راحت کند اما آشنایی با زبان رسمی کشور می تواند در جاهای مختلف کمک بسیار زیادی به شما بکند.
تاثیر یادگیری زبان هندی در تجارت و شغل
امروزه کشور هندوستان به عنوان یکی از قطب های اصلی اقتصاد جهان شناخته می شود و به همین دلیل افراد زیادی تمایل دارند که به تجارت در این کشور بپردازند و یا کسانی هستند که بخواهند در شرکت های معتبر این کشور مشغول به فعالیت شوند. بنابراین آشنایی با زبان رسمی آنان می تواند کمک زیادی به پیشرفت و موفقیت آنها بکند.
تاثیر یادگیری زبان هندی در تحصیل و مهاجرت
دانشگاه های کشور هند به دلایل مختلفی امروزه به مقاصد محبوب دانشجویان ایرانی تبدیل شده اند چرا که هندی ها در زمینه هایی مانند علوم پایه و پزشکی و حتی رشته های فنی پیشرفت بسیار زیادی داشته اند و دانشگاه های بسیار معتبری دارند؛ از اینرو کسانی که تمایل دارند تحصیلات خودشان را در این کشور ادامه دهند با دانستن زبان رسمی آنها می توانند بسیار راحت تر و سریع تر مسیر پیشرفت خودشان را طی کنند. همچنین کسانی که به دلایل مختلف قصد اقامت در این کشور جذاب را دارند با آشنایی داشتن با زبان رسمی این کشور می توانند راحت تر با شرایط کنار بیایند.
تاثیر یادگیری زبان هندی در کسب درآمد
همانگونه که گفته شد امروزه یادگیری حداقل یک زبان خارجه به دغدغه خانواده ها برای فرزندانشان تبدیل شده و افراد زیادی تمایل دارند حداقل یک زبان غیر از زبان مادری خود بدانند و زبان هندی نیز به دلیل نزدیکی زیادی که به زبان فارسی دارد طرفداران زیادی دارد از همین رو کسی که به این زبان تسلط داشته باشد می تواند بر روی کسب درآمد از طریق تدریس خصوصی این زبان حساب ویژه ای باز کند.
هزینه تدریس خصوصی زبان هندی
تدریس خصوصی امروزه به عنوان یکی از بهترین روش های آموزش زبان های خارجه مورد استقبال بسیار زیادی قرار می گیرد چرا که مزایای زیادی مانند تمرکز بیشتر زبان آموز بر یادگیری، در اختیار داشتن مدرس اختصاصی، امکان تدریس در محل، هماهنگ کردن ساعات آموزشی با شرایط زبان آموز، کاهش دادن زمان یادگیری و سرعت بخشیدن به آن و کسب نتایج بهتر را به همراه دارد اما به صورت قطعی نمی توان نرخ تدریس خصوصی زبان هندی و سایر زبان ها را تعیین کرد چرا که هزینه ها به شرایط و فاکتورهای مختلفی بستگی دارد.
از جمله فاکتورهای مهم در تعیین میزان نرخ تدریس خصوصی می توان به میزان آشنایی قبلی زبان آموز با زبان هندی، میزان و تعداد ساعات آموزشی، میزان سابقه و توانایی مدرس ، نوع آموزشگاه، محل تدریس و روش های و متدهای آموزشی اشاره کرد. برای آنکه اطلاعات دقیق تری در این مورد داشته باشید می توانید با کارشناسان و مشاورین آموزشگاه سروش دانش تماس داشته باشید.
آموزشگاه تدریس خصوصی زبان سروش دانش
امروزه با توجه به استقبال و نیاز مردم به تدریسی خصوصی، آموزشگاه های بسیار زیادی در سطح شهرها و شهرستان ها مشغول به فعالیت ارائه خدمات می باشند اما انتخاب بهترین آموزشگاه مستلزم در نظر گرفتن شرایط و ضوابط خاصی می باشد. خدماتی مانند تدریس در محل، شیوه و متد آموزشی، میزان سابقه آموزشگاه ها و اساتید آنها، نحوه اخذ شهریه ها به صورت نقدی یا قسطی، آزمون های اولیه و تعین سطح که رایگان باشد یا هزینه ای دریافت شود در انتخاب آموزشگاه موثر می باشد.
میخوام زیان هندی رو یاد بگیرم
سلام بسیار عالی. لطفا از طریق شماره موجود در سایت با آموزشگاه تماس حاصل نمایید.